POSAO

Zašto Semillas Fitó?

U kompaniji Semillas Fitó imamo tim od više od 600 profesionalaca u 15 zemalja sveta sa ciljem da pružimo inovativna rešenja koja će transformisati poljoprivredni sektor. Naše dugogodišnje iskustvo od 1880. godine i uspešne sorte različitih vrsta potvrđuju naš referentan položaj u semenskom sektoru.

U kompaniji Semillas Fitó imamo tim od više od 600 profesionalaca u 15 zemalja sveta sa ciljem da pružimo inovativna rešenja koja će transformisati poljoprivredni sektor. Naše dugogodišnje iskustvo od 1880. godine i uspešne sorte različitih vrsta potvrđuju naš referentan položaj u semenskom sektoru).

Osim toga, promovišemo kulturu i običaje svih zemalja u kojima poslujemo.

Vaša karijera u kompaniji Semillas Fitó

U kompaniji Semillas Fitó se zalažemo za profesionalni i lični razvoj naših saradnika, tako što stvaramo prijatnu radnu atmosferu zasnovanu na slobodi, poštovanju i timskom radu.

Tražimo posvećene, motivisane profesionalce sa dugoročnom vizijom, koji svoju profesionalnu karijeru žele da razvijaju u prijatnom okruženju i u duhu usavršavanja. Cenimo stav i orijentaciju prema inovaciji, zato nudimo kontinuirano usavršavanje kao ključnu osnovu za rast pojedinaca.

Imate ista interesovanja kao i mi? Želimo da vas upoznamo!

Ako delite naše vrednosti i želite da budete deo našeg tima, pošaljite nam svoj CV. Pregledaćemo vašu prijavu i kontaktiraćemo vas ako smatramo da vaš profil odgovara nekom od otvorenih radnih mesta.

 

Hvala vam na interesovanju da budete deo kompanije Semillas Fitó!

KONTAKTIRAJTE NAS

Pogledajte našu prodajnu mrežu širom sveta

Sedište

Selva de Mar 111 08019 Barcelona España
Tel.: 93 303 63 60 · Fax: 93 303 63 73

info@semillasfito.com